Услуги
Услуги

Вдъхновение Е

МОЖЕТЕ ДА РАЗКАЖЕТЕ С ДУМИ И ШАРЖ вашата емоция за хората, които СА ВИ ЦЕННИ. Ще бъде РАЗЛИЧНО. Ще бъде СПЕЦИАЛНО. Помислете за признание или ПОЖЕЛАНИЕ. Ние ще го „опаковаме“ с личен почерк за УНИКАЛЕН СТИЛ…

Какво и кой ни вдъхновява? Можем ли да бъдем вдъхновение и защо това е ценно? Вдъхновението развива умението да мислим, творим и търсим. И да не се губим. Мести ни нагоре по стълбата, когато сме готови, и ни дава почивка, когато то самото се изгуби. Вдъхновение можем да бъдем, когато имаме силата да създаваме промяна и да увличаме други в нея чрез добра идея, смело действие, кураж и емоция към живота, без егоизъм, лицемерие или оценка. Можем да сме просто креативни фантазьори с достатъчно въображение. Малцина имат гениално въображение. Много повече са тези, които гениално вдъхновяват.

 

 

вдъхновение Е

 

 

Dilyana

 

 

Kalina

 

 

Kristina

 

Идеята да разкажем хората, случките и местата, които ви вдъхновяват, не е случайна. Рубриката в-ДЪХ-новител e най-четена в Typewriter, също и споделяна. Идеята да разказваме хората с техните места, случки и срещи е нов проект. Той тръгва от една специално изработена картичка по желание на наш клиент, за когото открихме точно 200 думи, за да споделят в лично послание емоция и разказ за над 10-годишна среща. Приятелска среща. Добавихме и шарж, знаков като спомен за това лично време. И се получи написано-рисувана история. Получи се – първо беше споделена, после и разказана с два молива: един за Яна (за думите) и един за Ицо (за рисунката).
„Вдъхновение Е“ е проект на двама автори – разказвачи на истории. Те се срещат задочно или в очи с вас, които имате желание да споделяте. Да споделяте публично в рубриката „в-ДЪХ-новител“ в TYPEWRITER или да споделяте лично, като подарък за някого, когото цените, обичате и искате в живота си. И той вас – също.
Защо ли? А защо не?

 

Ico

 

 

Yana

Има хора, които обичат да купуват картички. Има хора, които предпочитат да ги създават. И едните, и другите винаги се срещат. Не е задължително да се познават. Идеята е обща. Да признаем, да пожелаем, да разкажем, да поискаме него/нея/тях във всичките си дни. Защото, ако дните са ценни, когато в тях имаме живот, те вече са безценни, когато в тях имаме и хората, които искат да бъдат нашия живот. Или ние техния…

 

 

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Instagram, E-mail