Услуги
Услуги

Непозната вечеря в Ресторанти БМ

Какво може да накара 20 непознати да седнат заедно на една маса… За да се окаже, че някога са учили заедно, че днес имат близки професионални интереси и си приличат в желанието да предизвикат себе си в ново преживяване. Коя е причината за емоцията от това да срещнеш напълно непознат и да усетиш тази среща като перфектна? Отговорът е… рожден ден.

Facebook_cover

Рожденият ден на Ресторанти БМ, чиято история във Варна има своето начало през 1997-ма, а днес са верига от пет ресторанта и кафе-сладкарница, изненада 20 непознати гости, като им предложи не просто авторско меню, специално създадено за датата, но и много лично събитие. Те го споделиха като уютно и споделено преживяване, в което границата между познатото и непознатото се размива там, където разбираш, че си специално избран.

Ето и емоцията от „Непозната вечеря“ в мнения на гостите и в снимки от вечерта на 13-ти ноември. Благодарим на Ресторанти БМ за доверието, с което ни позволиха да помислим за рождения им ден в нестандартен и вълнуващ стил.

Ресторанти БМ, благодаря… Подарихте ни вълнение като на първа среща“.
Беше понеделник… Ей такъв разнежен и носталгичен, го срещнах аз в началото му. И понеже си знам колко е хлевоуст и сладокусник, щом стане дума за шоколад, го почерпих щедро с шоколадов сладкиш. Той пък се разнежи дотам, че ме покани на вечеря. А там още 19 съвсем непознати черпалници като мен. Все цветни, пъстри, ошарЖени, с имена на всякакви сезони и дни. А после… после не е за разказване. Такъв беше този потаен свенлив епикуреец Понеделник. Само който не го е срещал, не знае колко кратък е често пътят до непознатите“.

Имах удоволствието да бъда сред гостите на „Непозната вечеря“. Малко ще бъде, ако кажа, че преживяването беше невероятно! Топлото посрещане, уютната обстановка, прекрасната храна, виното, перфектно подбрано за всяко ястие, вежливият персонал и интересните хора, с които се запознах, слагат тази вечер в графата „незабравими“.

Непозната вечеря“ се превърна в прекрасно, красиво и вкусно изживяване. Благодарим, че ни споделихте част от вашите тайни“.

Креактив ПР, ПР агенция Варна, ПР Варна, Яна Борисова, Ресторанти БМ

Непозната вечеря – 20 години Ресторанти БМ / дата: 13.11.2017 г. / място: Олеа БМ

 

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Instagram, E-mail