Услуги
Услуги

20 години СОД – Варна

СОД – Варна. 20 години СИГУРНОСТ, ОТГОВОРНОСТ, ДОВЕРИЕ. От 1997 година до днес компанията е подписала 14 000 договора за защита и охрана на сигурността. 14 000 истории на изградено доверие и партньорство за спокойствието на дома и бизнеса.

За компанията:  СОД – Варна е една от първите частни компании за сигнално-охранителна дейност в страната. Управлява се от екип с богата професионална биография и доказан авторитет в системата за сигурност. 20 години екипът й създава висок професионален стандарт като система от изпитани вътрешни правила, анализ на междинните действия и обучителни програми, разработени от управленското ръководство. Моделът на непрекъснато и тясно взаимодействие между отделните звена в компанията я превръща в надежден и предпочитан партньор за сигурност и охрана.

Екипите на „СОД – Варна реагират на охранителен сигнал до 3 минути. Фирмата си партнира с доставчици на близо 100 марки сигнално-охранителна техника, като в същото време развива собствен отдел, специализиран в създаването на технически разработки. Всеки служител на СОД – Варна“ – от маркетинг специалист до специалист охранител – преминава вътрешно обучение, в което екипната работа е сред основните приоритети. В историята и опита на своята 20-годишна дейност всекидневно поставят на първо място сигурността на своите клиенти и сигурността на охранителя.

„Креактив ПР“ професионално подкрепи 20-годишната история на „СОД–Варна“ с:

– Идейна концепция и цялостна организация на тиймбилдинг.

– Организиране на състезание по стрелба с покана към медиите във Варна.

СОД − Варна даде възможност на варненски журналисти да демонстрират умения по стрелба, като ги предизвика в състезание, пряко свързано с дейността на охранителния състав.

Състезанието се проведе в стрелбището, обслужващо бойната подготовка на охранителите от фирмата и провеждащо курсове за безопасно боравене с огнестрелно оръжие за външни лица. Надпреварата мина в две дисциплини: „Класик“ − стрелба по мишена от 25 метра с нискокалибрено оръжие и „Див запад“ − от 15 метра с револвер.Журналистите бяха инструктирани лично от директора на фирмата Стефан Ганков, като специалното събитие за медии бе част от календара по отбелязване на 20 години от основаването на фирмата.

Състезанието спечели операторът на Нова телевизия във Варна Юлиян Неделчев, след него най-точен бе фоторепортерът на БТА Красимир Тодоров, трети резултат постигна репортерът на БНТ във Варна Мариана Малева, която е и водач сред дамите.

 

 

– Подкрепа за специално събитие – коктейл за клиенти и партньори. 

СОД – Варна отпразнува своя 20-годишен юбилей с много приятели в атмосферата на стилен коктейл. Всеки гост на събитието получи специален подарък – посребрена и ръчно изработена старинна монета със знака и посланието на СОД – Варна. Домакините на коктейла и основатели на фирмата – г-н Любомир Димитров и г-н Стефан Ганков, заедно със своите съпруги, лично посрещнаха гостите – дългогодишни и лоялни клиенти и партньори. В корпоративната история тази вечер остава с посланието на всички уникални подаръци, избрани за повода. Много от тях направиха рождения ден още по-знаков и изненадващ в духа на трите думи в абревиатурата на СОД – Варна: Сигурност. Отговорност. Доверие.

Г-н Любомир Димитров разказа на гостите любопитните моменти от създаването на фирмата и сподели много лично емоцията, свързана с 20-годишния юбилей. Моменти на риск, на подкрепа от приятели, на доверие от колеги, на ежедневен труд и анализ на предизвикателствата, на изграждане на силен и сплотен екип. Г-н Димитров благодари на семейството си за подкрепата през изминалите години и изненада всички гости с много лична молба – да простят всяка неволна грешка в дейността на охранителната компания през годините. „Защото вие можете без нас, но ние без вас – не!“, подчерта основателят на СОД – Варна.

Г-н Стефан Ганков, съосновател на фирмата, също благодари на всички клиенти на СОД – Варна за огромното доверие, което им гласуват вече две десетилетия. „Взискателните клиенти винаги са ни помагали да бъдем на нивото, което изисква грижата за сигурността – високо“, сподели Стефан Ганков и пожела на всички свои колеги здраве и смело да заявяват идеите си за развитие на екипа.

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Instagram, E-mail