Услуги
Услуги

Disco Space by CODE

Креактив ПР, Яна Борисова ПР, ПР агенция, ПР Варна

„Креактив ПР“ подкрепи професионално събитие, организирано от Producer Company CODE с копирайт, публикации в медии и връзки с обществеността. В интервю, което направихме с DJ Goby открихме най-точното послание за неговите ремикси и затова заменихме MUSIC с LOVE STORY by… Not just by Goby, but love story from & for YOU!

SLOW down & enjoy the MUSIC!

Компилациите на Dj GOBY са всичко, което лятото може да ни даде, но в музиката е усещане – за любов, за мечта, за безвремие и за въображение.

CODE Entertainment & Tobacco Garden Bar, заедно с Dj GOBY те канят на LOVE STORY в Disco Space. На 28 юли в Царската градина на Тоbacco Garden Bar в София ни очаква извънредно свежо парти с любим коктейл, много награди и с музика, изпълнена с чувство и фантазия. Всичко това в саунд, с който ще танцуваш дълго време след 28 –ми юли, четвъртък. Ела и ти, не бъди сам, защото този сезон, мохитото в него и светлините на нощта в сърцето на града са за споделяне.

Dj Goby: „Публиката казва, че стилът ми е емоционален… Да, ако любовта е тази, в която всички се разгръщаме, тогава съм чувствен. Аз не пускам музика. Диджеят проповядва любов и в нея всички тракове са в компилация, водеща до транс, до емоция, която дълго ще те държи жив. Ремиксираните от мен песни са пълни с мелодии, вокали и преди всичко имат душа. Душата на всеки, който обича.“

CODE: Entertainment Pure Disco & Pure Love… Това е Goby в компилациите, с които ще озвучим партито на 28 юли в Тоbacco Garden Bar. Саунд с нов прочит и ремикси на диско музиката от 80-те. Nu Disco и Soulful House Music в свежо пожелаване на парти вечери през цялото лято. Отпускаш се и мечтаеш, защото лятото си ти.“

GOBY започва като DJ в началото на 90-те години, вдъхновявайки публиката със звучене на винили във водещите родни нощни клубове като „Спартакус“, „Червило“, „Вси Светии“, „Примо“ и други с ремикси на музика в R&B, Soul, Garage, Disco, House. След известно прекъсване, от миналата 2015 г., той се завърна и в България се продуцира от CODE. Днес разпространява най-доброто от NuDisco и House музиката не само на българска, но и на чуждестранната клубна сцена. Dj GOBY е в екипа и на „Spa In Disco“ – Spanish underground Disco label. Работи с изпълнители и звукозаписни компании като „Rare Wiri Records“, „Masterworks Music“, „Golden Soul Records“, „Good Stuff Recordings“, „About Disco Records“, „Karmic Power Records“, „James Rod“, „Fran Deeper“, „Rayko“, „VinylAddicted“, „Slync“, „J&M Brothers“, „SanFranDisko“, „Rafael Cancian“, „Lenny Fontana“. Миксовете на GOBY се излъчват и подкрепят от „Dynamic Radio“ (Франция), „KNDJ Radio“ (Испания), „Groovefinder“ (Германия) „SliceoflifeSOL“ (Лондон, Ибиса). Извън клубовете продължава да работи по проект за edit/remix на музика в електронните жанрове от 80-те и 90-те години.

DISCO SPACE ти предлага изживяване, в което музиката на GOBY създава вселена, далеч от натовареното градско ежедневие. На 28 юли – четвъртък – ела в двора на Царския дворец / ТОBACCO Garden Bar и сподели вечерта в светлина, богат избор от коктейли и страхотна музика. И бъди готов за изненада. Лятото може да се побере в един четвъртък, когато си на място, което те привлича.

Love story – парти под открито небе с любовна тематика и много (и музикални) изненади, публикувано на 28.07.16 от Радио София. Какво споделят от CODE за Disco Space:

http://bnr.bg/sofia/post/100720579/love-story-parti-pod-otkrito-nebe-s-lubovna-tematika-i-mnogo-i-muzikalni-iznenadi

13833367_10209546845086329_237314809_o

 

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Instagram, E-mail