Услуги
Услуги

Little Italy

Little Italy е красиво преживяване с италиански вкус!

Little Italy е вечер, вдъхновена от книгата „Храната – италианското щастие“.

Little Italy е покана за вкусна и изкушаваща разходка по радостните стъпки на кулинарната история на Италия.

В това специално събитие подкрепихме умението на Ресторанти БМ да създават перфектно на вкус и преживяване меню с цялостен криейтив за сценарий на вечерта. Вдъхновени от идеята за кулинарно пътуване до Италия в петстепенно меню се свързахме с Елена Костюкович, която самият Умберто Еко признава за познавач на италианската душа и кухня. С нейното съгласие, избрахме няколко ключови момента за пет италиански области, направихме интервю с автора и усетихме вкуса, който властва в Лигурия, Тоскана, Неапол, Емилия – Романия и Венеция. Оказа се онзи вкус, с който вече 20 години Ресторанти БМ създават кулинарни предпочитания, традиции и очакване. ВКУС НА ЛЮБОВ. 

Когато споделихме идеята за събитие, което носи посланията на нейната книга, Елена Костюкович оцени тази наша покана и желание като хубав знак в създаването на партньорства между различни сфери на дейност и бизнес, посветени на доброто и красиво преживяване. Благодарим й. Идеята за Little Italy бе подкрепена и от Издателска къща “Авлига”, благодарение на която “Храната – италианското щастие” е на българския книжен пазар.

Към интервюто с Елена Костюкович, публикувано във facebook страницата на Ресторанти БМ: Felicità in un perfetto morso… Sapore di amore… Amore saporito.

Фотогалерия: 

 

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Instagram, E-mail