Услуги
Услуги

Spring Jazz Lounge

„Креактив ПР“ подкрепи идеята за Spring Jazz Lounge с изработване на идеен проект, концепция за събитие, цялостна подготовка и организация, стратегия за публичност и концепция за реклама.

Реално клиент на този проект е публиката, която търси различното и модерното изкуство извън границите на общоприетото. Благодаря на Global Society и на Lindy Hop Bulgaria, защото без колебание застанаха зад идеята заедно да реализираме 70-минутно събитие като разказ за джаза в споделено преживяване. Той е като дните ни… Понякога звукът е дързък и свободен, понякога е деликатен и спокоен. Такива сме и ние – различни в различните ни дни. Търсим хармония, свобода и любов. С тях се ражда джаз музиката. И суингът също.

Global Society e създадена през 2014 година в състав Павлин Бъчваров –Пацо (пиано, кийборди), Кирил Петров (ударни), Димитър Сираков (бас китара, контрабас). Изкушените от джаз музиката определят групата като модерен проект отвъд ограниченията на конкретен музикален стил. Музикантите в триото имат смелостта и свободата да експериментират и съчетават елементи от скандинавски джаз, поп, рок и класика. Обединяватсъщо модерния звук на съвременната соул музика и мекия чилаут саунд, акустичен и дигитален звук  в оригинално джаз звучене. Повече за тях на: www.globalsociety.club

Lindy Hop Bulgariaса отдадените в сърцето си на суинга и успешно повече от три години развиват общност, сплотена в ритъма на суинг танците. Визията им ги води до световната сцена, участват във фестивали и в работни ателиета у нас и в чужбина. Атрактивни и харизматични танцьорис оригинални хореографии на Lindy Hop, Charleston, Boogie Woogie. Олицетворяват посланието, което носи суингът от зараждането си до днес – радостта в движението и любов към всичко, което правим. В момента подготвят Sofia Swing Dance Festival `2016. Повече за тях на: www.lindyhop.bg

Защо агенция за ПР прави концерт? Отговорът е в две думи… КОМУНИКАЦИЯ И ИЗКУСТВО. Две страни на едно и също нещо. Нещо голямо. Нарича се живот. Всеки ден ние разказваме истории. Spring Jazz Lounge е история за срещите, в които се разбираме без думи.

 

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Instagram, E-mail