Услуги
Услуги

Summer Look Ete 2016 by Eugene Perma

В подкрепа на Summer Look Ete 2016 by EUGENE PERMA Bulgaria  „Креактив ПР“ подготви:

– Цялостен копирайт.

– Връзки с медии.

– Обслужване на интервюта с Людовик Женийо и Давид Корнелюп.

– Публикации от събитието за фейсбук страницата на Еugene Perma Bulgaria и сайта на фирмата – вносител.

– Създаване на фотоархив от събитието с фотокредит от Мариана Димитрова.

– Рекламно съдържание и концепция за видео. Заснемане и монтаж: Атанас Атанасов.

Експерт в грижата за красотата на косата от 1918 г. до днес ЕUGENE PERMA Professionnel Paris представи в България модните линии, вдъхновени от лятото на 2016 г. „Френско докосване за вълшебно красива коса“, така Людовик Женийо – колористът на френската компания, и Давид Корнелюп – амбасадор на марката, разказаха накратко своята визита във Варна. По време на технически семинар двамата топ коафьори демонстрираха техники за постигане на стайлинг в пет различни линии: Blonde nude, Еssentiel 2016 Color Lock, New Cycle Vital, Pink Blond & Gray Blond, Summer Look. Общата тенденция в косата на лято`2016 e балеажът, чистите цветове и бохемският дух.

Съветът на Давид е да обгрижваме косата, защото без стайлинг тя изглежда тъжна. „В нашия бранш ние сме визионери. С нови цветове и линии променяме света на клиентите си. През лятото той е още по-красив и в нов цвят“, споделя Людовик. Екипът на Eugene Perma, развиващ марката в България, изненада двамата френски стилисти с подаръци, които носят колорита на българската душа. Давид и Людовик си тръгнаха от България с две ръчно изработени кукли изцяло в образите и стиловете, които определят тях самите. Връчването им всъщност беше изненада за всички гости на изискано парти с бял дрескод, с което завърши семинарът „Summer Look Ete 2016“.

Освен нови бои с изключителен цвят и блясък за коси, които съблазняват погледа,  EUGENE PERMA създаде за лято` 2016 чисто нова продуктова гама в грижата за косата – NATURE by Cycle Vital. Това е колекция с органични съставки, извлечени от природата за здрава и силна коса, без парабени и сулфати.

Посвещаването на марката в професионалната грижа за коса, която да бъде вдъхновение, е част от близо стогодишната история на френската компания. Всички продукти на EUGENE PERMA се разработват от екип изследователи – физици, химици и биолози – в лаборатория в Париж, а производството е изнесено в Шампан-Ардени. Технологичното производство в „Parchimy“, базирана в Реймс в продължение на 50 години, е ангажирано с мисия за опазване на околната среда (без токсични отпадъци, изпускани в околната среда).

EUGENE PERMA е представена в салоните на над 56 страни от цял свят, като изключително силно присъствие, освен във Франция, има в Италия и в Испания. Ексклузивен представител и вносител на продукти с марката EUGENE PERMA за България е „Би Ейч Ви Груп ООД.

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Instagram, E-mail