Услуги
Услуги / Идея за реклама

Дневник на вкусовете

Създадено за: Ресторанти БМ, година 2016 Идея за реклама : Концепция, организация екип, контрол върху печата, копирайт

“Храната може да е посвещение, може да е начало на ново преживяване, може да носи спомен, да е споделяне. Но винаги е ЛЮБОВ.”

В това послание за Ресторанти БМ създадохме различен календар. В неговите страници богатството на живота чрез различните съставки и уникалния вкус на храната е разказано в “кадъра” на 12 различни месеца.

Идея и копирайт: Яна Борисова

Фотография: Галя Иванова

В създаването на Дневник на вкусовете не счупихме нито една чиния. Използвахме всички подправки, създавайки лек творчески хаос. В добрата организация на кухнята и екипа за два дни опитахме вкуса на 16 различни ястия, а 12 от тях влязоха в кадър. Преди декември 2016-та вече имахме елха и коледни лампички за последния лист от календара. Изпихме много кафе. Имахме късмета да уловим светлината при прогноза за дъжд. В края на този творчески маратон се убедихме, че да хапваш сладолед в очакване на зимата може да те върне в лятото… и да те размечтае за още повече сладолед – точно този, който в Ресторанти БМ е домашно приготвен. Нарича се Семифредо кремонезе в менюто на ресторант “Олеа”.

В началото поставихме хляба, защото в него е самият живот.

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Youtube, E-mail