Услуги
Услуги / Storytelling

Дневник на вкусовете

Създадено за: Ресторанти БМ, година: 2016 Storytelling : Криейтив и копирайт

Дневник на вкусовете.

Храната може да е посвещение, може да е начало на ново преживяване, може да носи спомен, да е споделяне. Но винаги е любов.

През всичките години, в които развиваме Ресторанти БМ, ви представяме богатството на живота чрез различните съставки и уникалния вкус на храната. Така се роди идеята да ви пожелаем 12 изкушаващи месеца, разказани в Дневник на вкусовете. В него винаги ще има място за прясно изпечен хляб, споделена чаша вино и за любов в парченце шоколад.

Желаем ви топла и уютна година. Година на откривателства, на любопитство и радост, на очаквана изненада и създадена мечта; чиста като зимата, с надежда, родена в пролетта; с приключенията на лятото и романтиката на есента. Година, носеща специалното усещане на мига, в който получаваме безценен подарък. Бъдете здрави и нека 2017-та е радост.

Казват, че добрите приятели винаги са готови да ти подарят шоколад. Ние ви приготвихме шоколадова торта. Защото ценим приятелствата и защото през новата година ставаме на 20. Благодарим ви, че през годините споделяте своите ценни моменти в Ресторанти БМ.

Ще се погрижим 2017-та да бъде вкусна…

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Youtube, E-mail