История
История

История

История


Да разкажеш историята по най-добрия начин – да грабне, да вълнува и да увлича – със сигурност е по-убедителната техника за предоставяне на информация. Избираме емоцията. Създаваме емоционална връзка. Създаваме доверие и привързаност, и лоялни клиенти.

[rev_slider history]

Разказът може да представи миналото, като го проектира в целите на бъдещето. Възможно е да реши конфликт или да разбие на прах предразсъдъците. Разкажете историята си. Повярвайте, че може да бъде бестселър. Предлагаме да изградим публична среда, в която вашата история се развива.

„Креактив ПР“ е нова агенция за публични комуникации. „Нова“,  определена не с годината на основаване. В началото на 2014-та тя е създадена в изпълнение на проект по европейска програма. Същността на екипната работа ни дава право да я наричаме и ателие за креативен ПР, в което са обединени труд, умения и дългогодишен опит. Всички работим в области, подкрепящи развитието на връзките с обществеността – основно копирайт, концептуален дизайн, проектна дейност, управление на събития, предпечат, рекламна и репортажна фотография.

Имаме ли мисия…

Мисия е завладяваща дума. Изкушава с посланието, което носи – да имаш смелостта и да си готов за отговорността да променяш. В „Креактив ПР“ поставяме нашата мисия – креативно да създаваме, утвърждаваме и развиваме имидж като уникална идентичност. Защото да си различен може и да е достатъчно. Да си уникален е завладяващо.

В „Креактив ПР“ ще осъществим вашия най-добър план за ефективна комуникация с аудиторията, която ви интересува. И която се интересува от вас.

Наша цел е в подкрепа на вашата визия и активност да мотивираме публична подкрепа за проект, идейна платформа, бизнес, събитие. Организационните решения взимаме в кратки срокове, при създадени предварителни условия за повече гъвкавост и мобилност и след обсъждане с вас.

© Copyright 2023 - Creaktive PR

Facebook, Youtube, E-mail