Услуги
Услуги / Събития концепции

Вкус на детство

Създадено за: Ресторанти БМ, август 2018 Събития концепции : Криейтив, концепция, сценарий, организация, реклама, фотография, репортаж

11 малки готвачи са помощници „в кухнята“ на Сити БМ, където сами приготвят най-вкусните салати, а след това и си ги хапват.

Защо „Вкус на детство“. Защо детство? Защото такъв е вкусът, който Ресторанти БМ отглеждат в собствена градина. Тя е като тази на баба – с много слънце, чист въздух и без химия.

В края на готварската работилница всеки малък гост си тръгва с щайга, пълна с продукти за голяма фамилна салата. В рамките на два часа изкушените кулинари научават няколко основни неща. Първо се запознават с Петър Петров, шеф готвач. Освен че разказва какви са тънкостите при подправянето на една салата, той им показва как да държат пръстчетата си далеч от ножа и с усмивка се снима с всички помощници. Децата разбират, че една салата в ресторант се приготвя за минута, смеят се на любопитните факти, които им разкриваме в стила на „знаете ли, че…“. А вие знаете ли, че… в Иран доматът се сервира под формата на десерт, че на ежегоден панаир в Минесота, където се предлагат какви ли не вкусни лакомства и изкушения, най-продаваният и „вървежен“ продукт са пържени краставици, потопени в шоколад, или че чушките имат пол и за салата е по-подходящо да вземем женска чушка, а за готвене – мъжка.

Получи се весел „Вкус на детство“, в който децата сами разкриха тайни от кухните у дома… А когато споделяш, обичаш. И когато обичаш, споделяш.

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Youtube, E-mail