Услуги
Услуги / Събития от А до Я

Чувам те

Създадено за: Сдружение за деца с увреден слух - Варна Събития от А до Я : Oрганизация и управление на събитие, концептуален дизайн, копирайт, криейтив, покана за събитие, цялостна рекламна стратегия, връзка с партньори, фотография

ЧУВАМ ТЕ… подкрепи каузата на Сдружение за деца с увреден слух във Варна (СДУС) за създаване на Център за подкрепящо обучение, чиято основна дейност е да подпомага образованието на децата със слухов дефицит.

В концерта на 1-ви юни 2019 г. участват: Виктория Георгиева – момичето от Варна с глас, завладял журито на X Factor през 2015 г., както и четири танцови клуба, създали истории за доброто. Всички те участват през годините в различни благотворителни събития и с усмивка казват „Да“ на „Чувам те…“: RiO Crew, Dance Club Amor, КАРР „ТИМ“ – Варна и „Моряците“.

Публиката дари 1384 лв.. Да, те не са достатъчни за създаването на цял един център, но са толкова много за надеждата на група родители, че идеята им е възможна.

За Сдружението за деца с увреден слух работата по реалиацията на проект „Център за подкрепящо обучение“ започна. Подкрепата, от която все още имат нужда, е финансова (закупуване на материали за обучение и бюджет за преподаватели) и техническа (допълнително оборудване). Всеки с възможност да помогне, може да го направи чрез личен контакт през страницата на СНЦ „Сдружение за деца с увреден слух“ (СДУС) във фейсбук.

Потърси ни Боряна, майка на дете с увреден слух и председател на СДУС. И аз й благодаря за вдъхновението да прави другите по-смели. Интервюто с Боряна разказва останалото…

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Youtube, E-mail