Услуги
Услуги / Събития концепции

20 години СОД – Варна

Създадено за: СОД – Варна, май 2016 Събития концепции : Организация на събития – сценарий, управление, изпълнение

Имах отговорността, доверието и не на последно място – и удовоствието – да бъда партньор на СОД – Варна в подготовката на три събития в месеца, белязан с 20-годишни успехи и развитие. И трите са тясно свързани с посланието „Сигурност. Отговорност. Доверие“.

За екипа на компанията организирахме изнесен тиймбилдинг. За място на игрите избрахме красивото крайбрежие на Шкорпиловци. Голямата изненада на вечерта се оказа игра, за която имахме подозрение, че може да създаде отказ от участие. Всъщност тя се превърна в най-силния разказ на вечерта, когато разделен на три отбора, екипът на СОД – Варна разказа забавни истории за ежедневието на охранителя, ползвайки опита на своите 20 години и всички онези лични моменти, които правят екипа един и заедно в трудни моменти. Всички истории имаха своя неочакван край, а аз открих, че освен професиоаналисти в охраната, всички са добри разказвачи. Тиймбилдингът продължи в рок вечер.

Седмица след вътрешното събитие, направихме официалния коктейл за лоялните клиенти и дългогодишните партньори на компанията. Всеки гост на събитието получи специален подарък – посребрена и ръчно изработена старинна монета със знака и посланието на СОД – Варна. Посланието на вечерта: „Взискателните клиенти винаги са ни помагали да бъдем на нивото, което изисква грижата за сигурността – високо“. За тази вечер създадохме 6-минутна видеоистория за всички сериозни и любопитни факти в 20-те години на фирмата.

Поканихме и журналистите на Варна да демонстрират умения по стрелба в състезание, пряко свързано с дейността на охранителния състав. Организирахме това предизвикателство в стрелбището, обслужващо бойната подготовка на охранителите от СОД – Варна. В надпреварата в две дисциплини: „Класик“ − стрелба по мишена от 25 метра с нискокалибрено оръжие и „Див запад“ − от 15 метра с револвер, журналистите бяха инструктирани лично от директора на фирмата − Стефан Ганков.

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Youtube, E-mail