Услуги
Услуги / Storytelling

Concordia

Създадено за: Ресторанти БМ, година: 2017 Storytelling : Винена история, събрана и създадена в специален етикет по повод визита на Дейвид Бабич в ресторант „Олеа БМ“

Concordia.

Една латинска дума сложи началото на може би най-хубавата „бутилирана“ история. Concordia е заглавие на разказ, вдъхновен от „100 години Babich. 100 винени истории“.

В бизнеса, който създадохме през 1997-ма и развихме през тези 20 години в споделено разбирателство и приятелство, винаги сме се старали да избираме най-доброто за клиентите си. Да предлагаме вкусове, богати като емоцията, която животът всекидневно ни дарява. Така започнахме да мислим и за наша марка вино във високия клас. Няколко години преди това отпечатахме първите етикети за вино Dolce Vita, но все още търсехме съвършената нотка… Намерихме я във винарна между Пловдив и София, където в два дни преживяването да сътворим ново вино ни завладя изцяло. Там, заедно със своите съпруги, създадохме история, а по-късно й дадохме живот в 350 бутилки. Хармония. Concordia.

Беше в есента на 2013-та…

В избата пристигнахме като собственици на ресторанти, тръгнали да открият най-доброто вино според собствения си вкус. Любопитството в тази винена дегустация се превърна в надпревара да открием тайнството… С колба и пипети направихме 48 различни проби, като си записвахме всеки процент каберне, мавруд, сира, мерло – отлежавали в бъчви от френски и български дъб – смесвахме ги в различно съотношение, отпивахме… След три селекции от тях останаха 4. Оставихме ги да си „поемат дъх“, за да се успокои виното в тях. След два дни се прибрахме във Варна с четири бутилки история за приятелство и семейни ценности. В обща вечеря решихме кое е виното с вкуса и аромата, които бяхме тръгнали да „търсим“.

Concordia има особена стойност в нашата бизнес история, не само в споделянето на толкова лични емоции. „Единомислие и разбирателство“ е послание в успеха на верига Ресторанти БМ. Те са създадени от приятели за приятели.

Има вина, които трябва да изпиеш до дъно; има и истории, които не можеш да оставиш незавършени. Те се откриват със сърцето – там, където е изписано Concordia.

© Copyright 2023 - Creaktive PR

Facebook, Youtube, E-mail