Draw One Story
Draw One Story

Draw One Story

Рисувани истории започна случайно, когато клиент пожела да направи нестандартен подарък на свой бизнес партньор. Пожела аз да разкажа историята за бизнес партньорство. Написах я. След това попитах Христо дали може да я нарисува. И така вече три години създаваме истории – за ученици, които се разделят в пети клас; за началото на бизнеси, на по 20 фирмени години; за приятелства и за любови; за миналото и за настоящето; за бъдещето. Веднъж нарисувахме 50-годишна обич, свързана с чакане за „Москвич“. Рисувани истории е един от любимите ми проекти. Порасна в мойте думи, в срещи с много хора и, разбира се, в моливите на Ицо.

Да нарисуваме историята е лесно… И двамата с Христо имаме страстта да сме в това занимание с любопитство, весел нрав и професионализъм. Аз започвам с интервю и както е казано „знаеш ли въпросите, ще научиш и отговорите“. След това създавам малка история, в сърцето на която винаги има някаква закачка, метафора, фин детайл и пипер от характера на човек. След това идва Ицо с цялата свобода да рисува по думите и да ги превръща в шарж. Дори аз не знам какво ще получа в края, но винаги съм щастливо изненадана. И усмивката в края я има. Досега не сме разсърдили никого, напротив…

Можете да поръчате шарж за любимите си хора като ни оставите име и телефон на yana@creaktivepr.com После ще ви разкажа всичко. После и вие ще ми разкажете, каквото пожелаете. После ще се срещнем на кафе, за ви усмихна. Ще нося лист А4 за Draw One Story.

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Youtube, E-mail