Typewriter
Typewriter

Start

Според мнението на приятел всеки има необходимост от ментор в живота. Аз имам повече от един. И често, докато ги слушам, не ги чувам. Мисля си, че животът е най-добрият ментор. С победите, загубите и с уроците, които ни се случват, докато го живеем. И е ненатрапчив при това. Не те съди, нищо не очаква. Пази всички тайни.

„Умението е това, на което си способен. Мотивацията определя това, което правиш. Отношението определя колко добре го правиш“.

Думите са преживени. От мнозина. Иначе авторството им е на Луи Холц. За него почти нищо не зная, освен че е добър мотивационен говорител, но и като такъв е преживял не само победи, но и загуби в годините на футболната си кариера като спортист и треньор.

Умение. Мотивация. Отношение. Нещо като триединство за малки успехи, ако егото не е голямо. Или е в онова отношение, което не поставя величини на неизмеримото. Обич – малка или голяма. Или само обич – истинска. Успех – малък или голям. Или само успех – постигнат. Може да продължите сами с вашите големи думи. Същата тема, поставена на масата, върху която ще работя от днес до някога, е написана в прилежащата към поста „картинка“. Това е моята концепция за една мечта, върху която работя като основател на „Креактив ПР“.

Споделеното се определя в графа „лично“, но не „тайно“. В „Тетрадката на Яна“.

Креактив ПР агенция, умен дизайн, революционно послание, завладяваща история

© Copyright 2019 - Creaktive PR

Facebook, Youtube, E-mail